SZÉKHELY

1033 Budapest III.
Kórház út 6-12

FIÓKTELEP

3580 Tiszaújváros,
Vegyészek útja 7.

KAPCSOLAT

+36 1 367 2931
e-mail: vegyterv@vegyterv.hu

Technológiai gépészet

A VEGYTERV mérnökei a technológiai gépészeti tervezésen belül az alábbi tervezési feladatok elvégzésében állnak rendelkezésére:

Terveinket elsősorban vegyipari, gyógyszeripari vagy olajipari vállalatoknak készítjük – de mérnökeink szerteágazó szaktudását az ipar minden más területén kamatoztatták már. Tech gépészeti terveket készítettünk már irodaépületek, üzemcsarnokok, raktárak és számos egyéb típusú objektum részére.

A technológiákhoz kapcsolódó gépészeti tervezést önálló projektként, de generáltervezés részeként is elvégzik szakembereink.

A TECHNOLÓGIAI GÉPÉSZETI TERVEZÉS FOLYAMATA

Mérnökeink a technológiai gépészeti tervek elkészítéséhez naprakész szaktudást, de a legmodernebb elérhető technológiai eszközöket és naprakész szaktudást használnak fel.

A folyamat így néz ki pontosan:

Miután meghatároztuk a pontos igényeket és kihívásokat, első lépésként felállítjuk az építészeti tervezés projektcsapatát

Egyeztetünk a megrendelővel, és ha szükséges, további adatokat kérünk be

Amennyiben szükséges, elvégezzük a helyszíni felméréseket

A megrendelővel való folyamatos egyeztetés mellett kidolgozzuk a terveket

Az előre meghatározott ütemtervnek megfelelően elkészítjük az építési engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat tender- és kivitelezési terveket, lezajlik az előzetes kiviteli tervdokumentáció bírálata, majd elkészül a végleges kiviteli tervdokumentáció

Az előzetes bírálati tervdokumentáció leadását követi a tervzsűri, majd a dokumentáció véglegesítésre kerül

SZERETNÉ A TECHNOLÓGIAI GÉPÉSZETI TERVEZÉST A VEGYTERV MÉRNÖKEIVEL VÉGEZTETNI?

Ha a technológiai gépészeti tervezésben szakembereink tudását szeretné igénybe venni, egyszerűen kérjen tőlünk ajánlatot levélben, vagy hívja kollégáinkat a Kapcsolat oldalon megadott kontaktokon!