SZÉKHELY

1033 Budapest III.
Kórház út 6-12

FIÓKTELEP

3580 Tiszaújváros,
Vegyészek útja 7.

KAPCSOLAT

+36 1 367 2931
e-mail: vegyterv@vegyterv.hu

Építészeti tervezés

A VEGYTERV szakemberi sok évtizedes tapasztalattal végzik az építészeti tervezést.
Mérnökeink elsősorban az alábbi objektumok teljes körű építészeti tervezésével foglalkoznak:

Tervezünk

Az építészeti tervezés részeként elkészítjük az építési engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat tender- és kivitelezési terveket, illetve ha szükséges, meglévő acélszerkezetek statikai felülvizsgálatát is elvégezzük.
A teljes körű tervezésnek része a szerkezet tervezés, épületgépészet, épületvillamosság, közmű tervezés.

AZ ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS FOLYAMATA

Mérnökeink a tervek elkészítéséhez naprakész szaktudást, de a legmodernebb elérhető technológiai eszközöket és naprakész szaktudást használnak fel.

A VEGYTERV vezetősége és munkatársai elkötelezettek amellett, hogy munkájuk során korszerű minőségirányítási rendszert alkalmazzanak, biztosítva a tevékenységek megfelelő irányítását, a szolgáltatások és a technológia fejlesztését és szaktudásunk folyamatos gyarapítását.

Miután meghatároztuk a pontos igényeket és kihívásokat, első lépésként felállítjuk az építészeti tervezés projektcsapatát.

Egyeztetünk a megrendelővel, és ha szükséges, további adatokat kérünk be.

Amennyiben szükséges, elvégezzük a helyszíni felméréseket.

A megrendelővel való folyamatos egyeztetés mellett kidolgozzuk a terveket.

Az előre meghatározott ütemtervnek megfelelően elkészítjük az építési engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat tender- és kivitelezési terveket, lezajlik az előzetes kiviteli tervdokumentáció bírálata, majd elkészül a végleges kiviteli tervdokumentáció.

Az előzetes bírálati tervdokumentáció leadását követi a tervzsűri, majd a dokumentáció véglegesítésre kerül.

A komplett építészeti tervezési folyamat során projektcsapatunk több szakterület integrált együttműködésével biztosít komplex mérnöki támogatást.

SZERETNÉ AZ ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉST A VEGYTERV MÉRNÖKEIVEL VÉGEZTETNI?

Ha az építészeti tervezésben szakembereink tudását szeretné igénybe venni, egyszerűen kérjen tőlünk ajánlatot levélben, vagy hívja kollégáinkat a Kapcsolat oldalon megadott kontaktokon!