SZÉKHELY

1033 Budapest III.
Kórház út 6-12

FIÓKTELEP

3580 Tiszaújváros,
Vegyészek útja 7.

KAPCSOLAT

+36 1 367 2931
e-mail: vegyterv@vegyterv.hu

LED lámpa

Cégünk által kifejlesztett, robbanásbiztos LED lámpákat gyártunk, a vegyiparban előforduló robbanásveszélyes területeken történő alkalmazásra és speciális megvilágítást igénylő helyszínek esetére.

A lámpák 2 típusban kerülnek legyártásra

HUNLED-EX 5E lámpatest

HUNLED-EX Tube csőlámpa

HUNLED-EX 5E lámpatest

A projekt keretében kifejlesztésre került egy olyan lámpatest, amely alkalmas Zóna 1 és Zóna 21 besorolású, robbanásveszélyes környezetben történő felhasználásra. 

A termék várható, kalkulált élettartama a LED-es fényforrás, és a gondosan tervezett hűtés miatt 100.000 óra nagyságrendű, amely jelentősen meghaladja a hagyományos fényforrással szerelt lámpatestek élettartamát. 

A lámpa tokozata alumíniumból készült, optikai előlapja bevonatolt polikarbonát. A lámpa a legmagasabb környezetállósági jellemzőkkel rendelkezik: IP66 ; IK09. 

A LED lámpa főbb alkalmazási területei

Úgy lett kialakítva, hogy igen szűk, korlátozott méretű helyekre is fel lehessen szerelni. Irányított fénye, és forgatható rögzítő konzolja segítségével kiválóan alkalmas célzott megvilágításra, pl. a zárt térben történő karbantartási munkák segítésére.

SZERETNé robbanásbiztos LED lámpánkat használni?

A jobb oldali gombra kattintva kérhet ajánlatot a speciális megvilágítást igénylő helyszínekhez használható HUNLED EX-5E lámpára.

HUNLED-EX TUBE LED csőlámpa

A projekt keretében kifejlesztésre került egy olyan robbanásbiztos, LED-es lámpacsalád, amely alkalmas hagyományos fénycsöves lámpatestek kiváltására Zóna 1 illetve Zóna 21 besorolású robbanásveszélyes helyeken.

A lámpa alapvetően lineáris kialakítású, úgynevezett „csőlámpa”. Az ilyen típusú lámpák nagy előnye, hogy a felhasználhatósági körük igen széles: sokféle rögzítési mód, felszerelési pozíció és orientáció mellett használhatók.

A LED lámpa főbb paraméterei

A lámpák a legkorszerűbb LED-es technológiát használják, emiatt várható élettartamuk jelentősen meghaladja a hagyományos fényforrással szerelt verziókét.

A lámpa főbb alkalmazási területei

A projekt keretében nem csupán egyetlen termék, hanem egy egész termékcsalád került kifejlesztésre. 
Ennek három, teljesítményszint szerint elkülönülő alapváltozata van. Ezek maximális teljesítménye rendre:

16 W

24 W

46 W

68 W

Mindegyik típus villamos bekötés szerint az alábbi alcsoportokba osztható:

Véglámpa

Egyik végén átvezetékelt lámpa

Két végén átvezetékelt lámpa

Minden teljesítménylépcső és vezetékelési módhoz tartozik az alábbi, 4 négy alcsoport

SZERETNé robbanásbiztos LED lámpánkat használni?

A jobb oldali gombra kattintva kérhet ajánlatot a speciális megvilágítást igénylő helyszínekhez használható HUNLED EX TUBE csőlámpára.