SZÉKHELY

1033 Budapest III.
Kórház út 6-12

FIÓKTELEP

3580 Tiszaújváros,
Vegyészek útja 7.

KAPCSOLAT

+36 1 367 2931
e-mail: vegyterv@vegyterv.hu

Rólunk

A VEGYTERV több mint 70 éve foglalkozik már a magyar ipar minden területének fejlesztésével.

Rólunk azt érdemes tudni, hogy a vállalat az országgal és a magyar vegyiparral együtt fejlődött, és mára már több mint ezer üzem létesült Magyarországon és külföldön a szakemberei által készített tervek alapján.

Alapelveink közé tartozik, hogy partnereink felé mindig csak a legmagasabb technológiai színvonalon, a legkorszerűbb eszközökkel és a piacon elérhető legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt.

Olyan mérnököket alkalmazunk, akik nem csak naprakész és mély szakmai ismeretekkel bírnak, de egyben precízen és pontosan dolgozva partnereink és ügyfeleink felé is a legmagasabb emberi elvárásoknak is megfelelnek. Projektjeinkben több szakterület tevékenységét integráljuk és komplex technológiai megoldásokat kínálunk fel.

A VEGYTERV mindig a tényeken és adatokon alapuló döntéshozatalra, a rendelkezésre álló erőforrások optimális kihasználására törekszik. Tervezési és kivitelezési projektjeinket elsősorban a vegyipar és a gyógyszeripar stratégiai piacain végezzük, de nyitottak vagyunk minden más ipari terület felé is.

Minőségbiztosítás

Hogy biztosítsa a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat, VEGYTERV kialakította az ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszerét, amelynek megfelelőségét a MARTON Szakértő Iroda Kft. az EN ISO 9001:2015 szerinti minősítés megadásával elismerte.

A VEGYTERV vezetősége és munkatársai elkötelezettek amellett, hogy munkájuk során korszerű minőségirányítási rendszert alkalmazzanak, biztosítva a tevékenységek megfelelő irányítását, a szolgáltatások és a technológia fejlesztését és szaktudásunk folyamatos gyarapítását.

(A képre kattintva letöltheted)
(A képre kattintva letöltheted)

Csordás Attila

Projekt igazgató
+36 30 424 0922
attila.csordas@vegyterv.hu

Galgóczi Zoltán

Gazdasági igazgató
+36 30 285 3365
zoltan.galgoczi@vegyterv.hu

Fáklya László

Vezérigazgató
+36 30 248 4922
laszlo.faklya@vegyterv.hu

Réti Gábor

Építési részlegvezető
+36 30 499 4307
reti.gabor@vegyterv.hu

Ujpál Gergő

Kivitelezési ágazat vezető
+36 30 869 1834
gergo.ujpal@vegyterv.hu

Minden projektünkben a hosszú távú partneri viszony kialakítására törekszünk és szeretjük a rólunk kialakult pozitív képet fenntartani

Ha szeretne a VEGYTERV csapatával dolgozni, tervezési vagy kivitelezési munkára ajánlatot kérni, egyszerűen írjon nekünk vagy hívja kollégáinkat a Kapcsolat oldalon megadott kontaktokon!