SZÉKHELY

1033 Budapest III.
Kórház út 6-12

FIÓKTELEP

3580 Tiszaújváros,
Vegyészek útja 7.

KAPCSOLAT

+36 1 367 2931
e-mail: vegyterv@vegyterv.hu

Szolgáltatások

A VEGYTERV komplex mérnöki, engineering szolgáltatásokat nyújt magyarországi
és külföldi vállalatoknak az ipar minden területén. Elsősorban ipari létesítmények, komplexumok, raktárak, irodaépületek és más objektumok építészeti technológiai és épületgépészeti terveinek elkészítésével foglalkozunk
(szolgáltatásaink részletes listáját megtalálja az alábbi kategóriákra kattintva).

Emellett kivitelezéssel is foglalkozunk az erős- és gyengeáramú rendszerek, illetve az irányítástechnika felületén (ezekről szintén az alábbi listán a megfelelő ikont választva kaphat bővebb információt). A VEGYTERV átfogó és komplex műszaki feladatokat old meg az elérhető legjobb szakemberekkel.
Rendszereinket a jövőnek tervezzük, a szolgáltatásokat a jelenben végezzük.

Tervezés

Szakembereink többek között az alábbi területeken nyújtanak szolgáltatásokat a tervezésben. A részletekért és az egyes szolgáltatási szakterületek részletes leírásáért kattintson az ikonra!

Kivitelezés

Szakértő kollégáink számos szakágban a kivitelezési munkákat is elvégzik igény esetén, minden más esetben megbízható partnert találunk a feladatra. További információért kattintson az ikonra!

A VEGYTERV szakemberei mindig pontos adatok alapján,
az egyedi igények alapos felmérését követően látnak neki a tervezési munkának és a szolgáltatásoknak.

A közös munka nálunk ezt a folyamatot jelenti.
Természetesen az adott projekt projekt jellemzői,
a pontos feladatok és igények alapján előfordulhat,
hogy nincsen szükség a folyamat minden lépésére.

Ajánlatkérés

A beérkező megkereséseket szakembereink tanulmányozzák, megvizsgálják az adott műszaki feladatot, felmérik, milyen további információkra és adatokra lehet szükség. Ezután felvesszük a kapcsolatot az ajánlatkérővel.

Konzultáció

Minden projekt azzal kezdődik, hogy tisztázzuk a pontos igényeket, kihívásokat, és meghatározzuk, hogy mérnökeink milyen megoldást tartanak optimálisnak ezek megoldására.

Mindezt egy konzultáció keretében tárjuk fel, amin szakembereink minden részletkérdést ügyfeleinkkel közösen tisztáznak, ideértve a projekt pontos célját, a költségvetést, a fő paramétereket, alaprajzokat, anyag- és munkaerő-igényt, előzetes terveket.

A döntéstámogatás részeként szakembereink megvalósíthatósági tanulmányt készíthetnek, ami műszaki szempontból vizsgálja a jövendőbeli kivitelezést, az egyes lépéseket, a környezeti hatásokat, a beruházás költségeit, a lehetséges partnereket és beszállítókat.

Ajánlattétel

A konzultáció során feltárt adatok, paraméterek és igények alapján kidolgozzuk pontos tervezési ajánlatunkat. A tervezési ajánlat tartalmazza a vállalt feladatok felsorolását, a tervezési határok pontos megjelölésével, valamint a tervezési díjat.

Tervezés

Az ajánlat elfogadását követően szakembereink munkához látnak, hogy elkészítsék a terveket. Ehhez nem csak naprakész szaktudást, de a legmodernebb elérhető technológiai eszközöket használják fel.

Kivitelezés

A részletes tervdokumentáció alapján szakembereink kiépítik az erős- és gyengeáramú, illetve irányítástechnikai rendszereket.
Egyéb kivitelezési feladatokhoz kiterjedt kapcsolatrendszerünket mozgósítjuk: a VEGYTERV több évtized alatt épített ki olyan szakmai hálózatot, amelyben szoros kapcsolatot ápolunk számos hazai és nemzetközi termékgyártó és megvalósító céggel.

Amennyiben a megrendelő igényli, a kivitelezést követően megvalósulási terveket is készítünk, amelyben átvezetésre kerülnek az eredeti tervektől való, a kivitelezés során esetlegesen szükségessé vált eltérések.

SZERETNÉ AZ ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉST A VEGYTERV MÉRNÖKEIVEL VÉGEZTETNI?

Ha az építészeti tervezésben szakembereink tudását szeretné igénybe venni, egyszerűen kérjen tőlünk ajánlatot levélben, vagy hívja kollégáinkat a Kapcsolat oldalon megadott kontaktokon!